ЗМІ Путіна видали нову гучну інформацію про "українських диверсантів" у Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ Путіна видали нову гучну інформацію про "українських диверсантів" у Криму

ЗМІ Путіна видали нову гучну інформацію про "українських диверсантів" у Криму
Джерело:  Комерсант

У російських пропагандистських ЗМІ з'явилася нова інформація про "диверсантів", згідно з якою більшість затриманих в окупованому Криму виявилися жителями півострова, а у деяких при собі були російські паспорти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на в статтю російського видання Коммерсант.
"Затримані розповіли, що вони співпрацювали з ГУР Міноборони України, в якому пройшли диверсійну підготовку. Крім того, згідно зі свідченнями затриманих, вони входили в одну з декількох груп, спрямованих українською розвідкою в Крим. За їх словами, здійснювати теракти відносно керівників республіки або на її промислових об'єктах вони не збиралися. Метою атак був туристичний бізнес на півострові", - йдеться в статті видання, яке посилається нібито на свої джерела.
Також в публікації сказано, що передбачалося організувати в різних точках курорту серію невеликих за потужністю вибухів, які не повинні були привести до загибелі людей, а викликати паніку серед відпочиваючих і в кінцевому рахунку "вбити туризм".
Нагадаємо, раніше в ФСБ повідомляли, що у "диверсантів" було вилучено 20 саморобних бомб сумарною потужністю понад 40 кг в тротиловому еквіваленті. Тоді російські ЗМІ порівняли, що вибух в аеропорту "Домодєдово" був потужністю в 6-7 кг тротилу.
Раніше повідомлялося, що російські ЗМІ опублікували відео із затриманим в окупованому Криму "українським диверсантом" Євгеном Пановим, який нібито дав свідчення із зізнаннями.

Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA .


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?