Український гімнаст, якого засудили на Олімпіаді: я зробив все, що міг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український гімнаст, якого засудили на Олімпіаді: я зробив все, що міг

Український гімнаст, якого засудили на Олімпіаді: я зробив все, що міг
Джерело:  online.ua

Український гімнаст Олег Верняєв, який завоював срібну медаль в індивідуальному багатоборстві на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, розчарований результатом.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Верняєв сказав в коментарі олімпійській інформаційній службі.
"Я злегка розчарований. Золото було близько. Я ніколи так старанно не тренувався, і ось результат. Я зробив все, що міг. На перекладині виконав все нормально, але помилився з зіскоком. Можливо, якби не було цієї помилки, то оцінка була б вище", - вважає Верняєв.
Дивіться: Медаль ний залік Олімпіади-2016: Україна повернулася в топ-30
Свого суперника Олег порівняв з Болтом і Фелпсом.
"Учимура наразі - король. Він як Майкл Фелпс і Усейн Болт в їх видах спорту, абсолютний чемпіон. Я підібрався до нього так близько, як нікому раніше не вдавалося. Я зробив все, що міг. Дуже поважаю Учимура, наступного разу подивимося, хто виявиться сильнішим. На чемпіонаті світу в Глазго я говорив, що повернуся за перемогою в Ріо. Тепер я скажу, що виграю в наступний раз", - підкреслив Верняєв.
Крім того, Верняєв подякував за підтримку рідним.
"Мені дуже приємно, що на трибунах мене підтримували батьки, які давно вже стали моїм талісманом під час виступів. Щиро вдячний Сергію Назаровичу Бубці, який також вболівав за мене, який допоміг їм бути тут, в Ріо. Я відчував підтримку кожного! Спасибі всім, хто вірить і підтримує мене!", - підсумував Верняєв.
Нагадаємо, що перед вправою на перекладині Верняєв випереджав чинного чемпіона в багатоборстві японця Учимура на 0,9 бала, що є величезною перевагою в спортивній гімнастиці. На перекладині Учимура виступив здорово, але його ще й "підтягли" судді - 15,800 балів. Водночас ті ж судді занизили оцінку українському гімнастові, виставивши за виступ Олега 14,800 балів. Цією оцінки японцеві вистачило, щоб стати дворазовим олімпійським чемпіоном і випередити нашого гімнаста на 0,1 бала.
Дивітьс я: Укра їнка Світоліна про виступ на Олімпіаді: це особливе почуття - опубліковано відео
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, Верняєв проігнорував російські ЗМІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?