Путін провів нараду з Радою безпеки РФ: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін провів нараду з Радою безпеки РФ: з'явилися подробиці

Путін провів нараду з Радою безпеки РФ: з'явилися подробиці
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін

зібрав на засідання членів Ради безпеки Росії і обговорив з ними додаткові заходи щодо забезпечення безпеки окупованого Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Тема безпеки Криму обговорювалася «в зв'язку з запобіганням спецслужбами Російської Федерації теракту на півострові».


«Детально розглядалися сценарії заходів антитерористичної безпеки на сухопутному кордоні, в морській акваторії і в повітряному просторі Криму», - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?