Автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії: з'явилися фото

Автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії: з'явилися фото

У Румунії в ніч з 10 на 11 серпня поблизу селища Гароафа на міжнародній трасі Е85 сталася ДТП за участю громадян України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Департаменту консульської служби МЗС України.
"Туристичний автобус з болгарськими реєстраційними номерами перевозив 58 громадян України (20 дорослих, 38 дітей), які прямували до Болгарії, і зіткнувся з легковим автомобілем. У результаті інциденту громадяни України не постраждали", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що болгарський перевізник зобов'язався надати протягом 11 серпня інший автобус, який доставить українців на місце призначення. На місце аварії також прибув консул посольства України для надання консульської допомоги співвітчизникам, яких тимчасово розмістили в приміщенні, наданому місцевою адміністрацією.
На фотографіях з місця події, які опублікувало румунське видання Stirile pro tv, видно тільки пошкоджений автобус, інших пошкоджених транспортних засобів немає. Місцеві ЗМІ не повідомляють про зіткнення автобуса з легковим авто. Відзначається, що водій не впорався з керуванням (можливо, заснув за кермом, або намагався ухилитися від зіткнення), з'їхав з траси і зупинився в кукурудзяному полі.


Раніше повідомлялося, що в Києві сталася масштабна ДТП, причиною якої стала раптова зупинка одного автомобіля посеред магістралі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?