РосЗМІ видали нові відомості про "перестрілку з українськими диверсантами"
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ видали нові відомості про "перестрілку з українськими диверсантами"

РосЗМІ видали нові відомості про "перестрілку з українськими диверсантами"
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ повідомили про те, що в ході нібито перестрілки з « українськими диверсантами » був поранений російський військовослужбовець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Як розповіло агентству джерело в медичних колах, російський військовослужбовець отримав поранення в ході зіткнення з «українською диверсійною групою» в Криму 7 серпня.
"До лікарні Армянська був доставлений один військовий з вогнестрілом 7 серпня, йому була надана первинна допомога", - заявило джерело.
За його словами, в подальшому військовослужбовця направили в госпіталь в Москву.
Офіційної інформації про поранених під час «зіткнень з українськими диверсантами» поки не надходило.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?