Окупаційний "глава" Криму в одній заяві звинуватив США і образив Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупаційний "глава" Криму в одній заяві звинуватив США і образив Україну

Окупаційний "глава" Криму в одній заяві звинуватив США і образив Україну
Джерело:  РІА Новини

Окупаційний "глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що за діями української влади, які нібито "готували теракти" на анексованому Росією півострові, стоїть  Державний департамент США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ви бачите, на який шлях вони (влада України) стали - шлях терору. Тобто той шлях, який вони випробували проти власних громадян, тепер вирішили винести його за кордон. Але при цьому я впевнений, що це не їх власні дії і посили - за ними маячить Держдепартамент Сполучених Штатів, тому що у посадових осіб України духу б не вистачило на проведення подібних заходів", - заявив Аксьонов.
Нагадаємо, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент РФ Володимир Путін зібрав на засідання членів Ради безпеки Росії і обговорив з ними додаткові заходи щодо забезпечення безпеки окупованого Криму.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?