Погрози Путіна щодо Криму: українцям дали важливу пораду
Категорія
Політика
Дата публікації

Погрози Путіна щодо Криму: українцям дали важливу пораду

Погрози Путіна щодо Криму: українцям дали важливу пораду
Джерело:  online.ua

Після історії з «українськими диверсантами» в окупованому Криму і заяв президента РФ Володимира Путіна пересічному українцеві необхідно зрозуміти ряд важливих речей: протистояння з Росією буде довгим, а Україна залишається однією з головних проблем Кремля.
Про це в своїй статті для ONLINE.UA заявив політичний експерт Євген Магда.
«Що робити пересічному громадянину? Прагнути не панікувати і розуміти, що протистояння з Росією буде затяжним. Україна, навіть не реформована і проблемна, залишається для Кремля кісткою в горлі», - підкреслив він.
Експерт додав, що саме з цих причин в Москві «придумують небилиці планетарного масштабу і прагнуть сіяти страх».


Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.


Більше  читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA - Кримське загострення: що задумав Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?