Співачка з Донбасу поїде на російську "Нову хвилю"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка з Донбасу поїде на російську "Нову хвилю"

Співачка з Донбасу поїде на російську "Нову хвилю"
Джерело:  online.ua

Молода українська співачка і актриса з Краматорська, відома за серіалом "Останній москаль" і участю в другому сезоні вокального шоу "Голос країни", поїде на міжнародний пісенний конкурс "Новая волна", який пройде в Сочі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
Разом з Галиною Безрук Україну представлятиме і інша вокалістка, яка також брала участь в шоу "Голос країни", тільки в шостому сезоні - Анастасія Прудіус.
Крім того, в якості запрошених гостей на "Новій хвилі" виступлять українські зірки: Ані Лорак, Alekseev і Віра Брежнєва. Всі вони заспівають на відкритті фестивалю.
Нагадаємо, українська співачка Джамала, яка стала переможцем Євробачення-2016, відмовилася від участі в конкурсі "Нова Хвиля" в Сочі.
До слова, Галина Безрук після вокального шоу вирішила зайнятися акторською кар'єрою. З минулого року вона є актрисою Московського театру мюзиклу. Крім серіалу "Останній москаль" Галина взяла участь в зйомках "Слуги народу".
Анастасія Прудіус була учасницею шостого сезону шоу "Голос країни", де її тренером був Потап. Правда, до призових місць вона не дійшла. Також про неї відомо, що її батько є актором і знявся у фільмі «Троя». Однак вихованням дочки він не займався, оскільки давно вже залишив сім'ю, виїхавши жити і працювати до США.
Відзначимо, міжнародний пісенний конкурс "Нова хвиля" пройде вдруге в Сочі з 3-го по 9-е вересня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські зірки запалили в Юрмалі на фестивалі гумору і музики Made in Ukraina, організованому студією "Квартал 95".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?