Не захотіли воювати за макарони: СБУ показала відео з екс-бойовиками ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Не захотіли воювати за макарони: СБУ показала відео з екс-бойовиками ЛНР

Не захотіли воювати за макарони: СБУ показала відео з екс-бойовиками ЛНР

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали в районі проведення АТО на Донбасі двох бойовиків ЛНР, які, переконавшись в фальшивості так званої "республіки", повернулися на підконтрольну Україні територію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"Двох жителів Старобільського району Луганщини, які намагалися приєднатися до терористичної організації т.зв. ЛНР, затримали в районі проведення антитерористичної операції співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією", - йдеться в повідомленні.
За словами затриманих, наприкінці 2015 року вони, з метою заробити, поїхали до Луганська і подали заяви в вербувальний пункт терористів так званої ЛНР. Переконавшись у відсутності перспектив і майбутнього "республіки", молоді люди повернулися на територію, підконтрольну Україні. Зараз тривають невідкладні слідчі дії.
"Так звана ЛНР виявилася фальшивою. Грошей особливо немає, за роботу, важку працю платять гречкою і макаронами, пшоном...", - розповів один із затриманих.


Раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі громадянина Росії, який вивозив мільйони доларів з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?