Смерть відомого коміка в Росії: озвучена причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть відомого коміка в Росії: озвучена причина

Смерть відомого коміка в Росії: озвучена причина
Джерело:  online.ua

Згідно з попередніми даними експертизи, директор російської концертної групи "Уральські пельмені" Олексій Лютіков помер через хворобу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Джерело агентства в прес-службі управління Слідчого комітету Росії по Свердловській області заявив, що «чоловік помер від захворювання».
«Таким чином, підтвердилася попередня версія про те, що злочину не було", - сказав співрозмовник агентства, не уточнивши, про яку саме хворобу йде мова.
За словами представника відомства, остаточна причина смерті Лютікова стане відома за підсумками судово-гістологічного дослідження, яке робиться близько місяця.
Нагадаємо, тіло директора "Уральських пельменів" Лютікова було виявлено 10 серпня в одному з готелів Єкатеринбурга.
За словами дружини загиблого, раніше він кілька разів скаржився на проблеми із серцем.
Команда "Уральські пельмені" була створена і почала грати в КВН в 1993 році, а в 1995 році потрапила у Вищу лігу КВН, у 2000 році отримала кубок КВН. Потім команда почала займатися виробництвом телепередач, створила своє шоу, яке так і називається: "Уральські пельмені".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії помер відомий письменник Фазіль Іскандер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?