Справа скандального судді: в СБУ розповіли, як не дадуть йому втекти
Категорія
Події
Дата публікації

Справа скандального судді: в СБУ розповіли, як не дадуть йому втекти

Справа скандального судді: в СБУ розповіли, як не дадуть йому втекти
Джерело:  Укрінформ

Детективи Національного антикорупційного бюро України постійно відстежують пересування судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса, який був викритий в отриманні великого хабара.
Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник, передає ONLINE.UA з посиланням на «Укрінформ».
«Наскільки я знаю, у детективів - його закордонний паспорт, і якщо у нього немає іншого, перетнути кордон йому буде складно», - підкреслив він.
Також Ситник зазначив, що детективи не можуть фізично обмежити пересування Чауса, але контролюють його постійно.
«Звичайно, ми знаємо, де він. Я майже переконаний, що він буде о 12 годині (на допиті - Ред.), і будуть проведені відповідні процесуальні дії», - сказав керівник НАБУ.
Тим часом стало відомо, що Чаус все-таки не прибув на допит до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, куди його викликали для вручення повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передає «Інтерфакс-Україна» ».
"Чаус станом на цей момент не з'явився для вручення повідомлення про підозру і для допиту", - повідомили в САП.
Як повідомляв ONLINE.UA, 9 серпня детективи НАБУ викрили суддю Дніпровського районного суду Києва Миколу Чауса в отриманні хабара в розмірі 150 тисяч доларів. Отримані ним гроші були виявлені в двох скляних банках.
10 серпня суддя, для арешту якого необхідна згода Верховної Ради, взяв відпустку до кінця літа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?