Суд в Києві прийняв рішення щодо росіянина, який по-звірячому убив дитину
Категорія
Події
Дата публікації

Суд в Києві прийняв рішення щодо росіянина, який по-звірячому убив дитину

Суд в Києві прийняв рішення щодо росіянина, який по-звірячому убив дитину
Джерело:  online.ua

Київський суд ухвалив рішення помістити до психіатричного закладу із суворим наглядом уродженця Російської Федерації, який з особливою жорстокістю вбив 10-річного хлопчика.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.
"Оболонський райсуд столиці підтримав позицію Київської місцевої прокуратури №5 по застосуванню до 28-річного уродженця Російської Федерації примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом", - сказано в повідомленні.
Вбивство сталося 1 лютого 2016 року в Оболонському районі столиці. Чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, завдав дитині 23 ножових поранення, після чого скинув його тіло з восьмого поверху.
Свідки трагедії підтвердили неадекватну поведінку уродженця Російської Федерації, який після скоєння злочину намагався вистрибнути з восьмого поверху будинку.
Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня зник львів'янин Тарас Позняков, що підвозив до Києва пасажирів від сервісу пошуку попутників BlaBlaCar. Пізніше правоохоронці знайшли його автомобіль. При цьому тіло Познякова досі не виявили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?