У страшній ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє людей: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У страшній ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє людей: з'явилися фото

У страшній ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє людей: з'явилися фото

У четвер вранці, 11 серпня, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася велика ДТП, в якій загинуло двоє людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службуДержНС Житомирської області.
"11 серпня о 07:23 в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 197 км автотраси Київ - Чоп, поблизу с. Улашанівка Пулинського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, необхідна допомога з вийняття загиблих", - йдеться в повідомленні.
З'ясувалося, що в результаті зіткнення автомобіля "Renault Trafic" і вантажівки "Scania" загинули два пасажири мінівена. Водій "Renault Trafic» не був затиснутий конструкцією авто, тому до приїзду рятувальників медики дістали чоловіка і госпіталізували в Пулинську центральну районну лікарню. Водій вантажівки не постраждав.
Для того, щоб почати аварійно-рятувальні роботи з вийняття загиблих, фахівці ДержНС відтягнули понівечений "Renault Trafic". За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники спочатку деблокували пасажирські двері. Далі, скориставшись бензорізом, розрізали стійки і дістали 2-х загиблих людей з транспортного засобу.
Обставини ДТП встановлюються.


Раніше повідомлялося, що в Румунії в ніч з 10 на 11 серпня сталася ДТП за участю громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?