Ердоган зробив незвично жорстку заяву на адресу США
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган зробив незвично жорстку заяву на адресу США

Ердоган зробив незвично жорстку заяву на адресу США
Джерело:  online.ua

США повинні вибирати, з ким "дружити" - з офіційною Анкарою або опозиційним релігійним діячем Фетхуллахом Ґюленом, якого турецькі власті звинувачують в організації подавленого в липні путчу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu, яке цитує президента Туреччини Реджепа Ердогана.
"Рано чи пізно Америці доведеться зробити вибір: або Туреччина, або FETO (такою абревіатурою Анкара позначає "терористичну організацію гюленістів"). Або FETO, що організовує перевороти, або демократична Туреччина. Їм потрібно зробити вибір", - сказав Ердоган, коментуючи відмову влади США від екстрадиції Ґюлена, який проживає в штаті Пенсільванія.
Відзначимо, 9 серпня в Санкт-Петербурзі пройшла зустріч президентів Росії Володимира Путіна та Туреччини Реджепа Ердогана.
Як повідомляв ONLINE.UA, влада Туреччини видала ордер на арешт опозиційного проповідника Фетхуллаха Ґюлена, якого звинувачують в організації державного перевороту, при цьому США відмовилися його екстрадувати.
Раніше в своєму блозі на ONLINE.UA політичний експерт Михайло Гончар розповів про загрози для України, що виходять з дружби Путіна з Ердоганом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?