Українські винищувачі показали, як сідають на автотрасу: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські винищувачі показали, як сідають на автотрасу: з'явилися фото

Українські винищувачі показали, як сідають на автотрасу: з'явилися фото

Українські льотчики-винищувачі в рамках навчань «Небесний щит-2016» провели посадку і зліт бойових літаків з однією з автотрас України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби Генштабу ЗСУ.
«У рамках проведення командно-штабних навчань «Небесний щит-2016» визначені екіпажі винищувальної авіації Повітряних сил Збройних сил України на літаках МіГ-29 здійснили навчальну посадку і зліт на авіаційній ділянці автотраси», - йдеться в повідомленні.
При цьому в Генштабі уточнили, що на час приземлення літаків на трасі рух транспорту було тимчасово перекрито.
«Пілоти поставлені завдання виконали, чим підтвердили високу виучку, злітаність і професіоналізм», - підкреслили в штабі.
Також були опубліковані кілька фотографій з цих навчань.
При цьому в Генштабі не уточнили, де саме проходили ці польоти, однак в коментарях користувач Sviatoslav Bordovski запевнив, що в Україні є лише одна ділянка для виконання подібних завдань.
«Між населеними пунктами Крупець і Михайлівка, Рівненської області. Тільки там є така ділянка для відповідних завдань. Праворуч (якщо їхати зі Львова) ще є дві ділянки для посадки вертольотів, місткість 6 шт. на одній ділянці», - написав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано яскраве відео з масштабних навчань "Південний вітер-2016", в ході яких проводилося масове десантування військової техніки та підрозділів ВДВ.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?