Посол Папи Римського в Україні зробив дивні заяви
Категорія
Україна
Дата публікації

Посол Папи Римського в Україні зробив дивні заяви

Посол Папи Римського в Україні зробив дивні заяви
Джерело:  online.ua

Нунцій Ватикану, дипломатичний представник Папи Римського в Україні Клаудіо Гуджеротті заявив, що Київ, обравши шлях євроінтеграції, зазнав втрат у відносинах і з Росією, і з Заходом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Гуджеротті італійській редакції «Радіо Ватикану».
«З політичних причин згадувати про Україну зараз немодно. Київ посилив труднощі у відносинах між США і Європою, з одного боку, і Росією з іншого. Тому говорити сьогодні про Україну - це все одно, що говорити про невдачі», - заявив Гуджеротті.
За його словами, Україна зважилася на розрив відносин з Росією «під безсумнівним тиском західної спільноти».
«З різних причин Захід не спробував поліпшити життя українців, не став на місце Росії», - сказав нунцій Ватикану в Україні.
Також він додав, що середні доходи українців після Майдану знизилися в чотири рази, тому «існує ризик війни між бідними».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Папа Римський Франциск заявив про обов'язок Римської католицької церкви попросити вибачення у геїв за колишнє ставлення до них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?