"Українські диверсанти в Криму": знайомий Панова спростував повідомлення ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Українські диверсанти в Криму": знайомий Панова спростував повідомлення ЗМІ

"Українські диверсанти в Криму": знайомий Панова спростував повідомлення ЗМІ
Джерело:  online.ua

Енергодарський бізнесмен Артем Дубков, який нібито відправив у відрядження в Крим «українського диверсанта» Євгена Панова, спростував повідомлення про діловий характер поїздки затриманого ФСБ українця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Ця інформація, ніби я попросив Євгена з'їздити в Крим за моїми бізнес-інтересами, не відповідає дійсності", - підкреслив він.
За словами бізнесмена, в той момент, коли журналісти запитували про відносини з Пановим, він був у «не зовсім адекватному стані».
"Я говорив, що ви (журналіст - Ред.) зараз спілкуєтеся з людиною не зовсім адекватною, що перебуваю в стані алкогольного сп'яніння. Зараз роблю офіційне повідомлення, що мої слова неправильно інтерпретовані", - додав він.
Також бізнесмен повідомив, що свого часу Панов "стояв на блокпосту в Енергодарі, потім пішов на фронт - для російських пропагандистських ЗМІ він ідеальний бандерівець, який їсть немовлят на сніданок».
Крім того, Дубків сумнівається, що зараз Панов у Криму.
"До Криму він не збирався. Він не шизофренік. Євген балотувався в депутати від партії УКРОП, все місто було обвішано бігбордами, де Женя в формі з нагородами. Він доїхав би лише до КПП і там би його затримали. Уявити, щоб Панов заїхав в Крим, просто неможливо", - резюмував Дубков.
Нагадаємо, раніше брат Панова висловив упевненість в тому, що українця викрали в Запорізькій області і силою вивезли в окупований Крим.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?