У Криму з'явилася своя Савченко, яка йде в Думу: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Криму з'явилася своя Савченко, яка йде в Думу: опубліковано фото

У Криму з'явилася своя Савченко, яка йде в Думу: опубліковано фото
Джерело:  Крим.Реалії

В окупованому росіянами Криму з'явилися передвиборчі плакати «кримської Савченко», які агітують за Світлану Савченко на виборах в Держдуму Росії, призначених на 18 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крым. Реалии".
На плакаті зображена однофамільниця народного депутата України Надії Савченко, яку на вибори в Держдуму РФ висунуло кримське відділення правлячої в РФ партії «Єдина Росія».
За даними з сайту окупаційного «парламенту» Криму, Світлана Савченко є головою комітету з культури і питань охорони культурної спадщини.
З 1994 по 1998 рік була депутатом Верховної Ради Автономної республіки Крим, очолювала партію «Союз», була помічником народного депутата України Льва Миримського;
2006 - 2010 роки, а також з листопада 2012 по вересень 2014 року - депутат Верховної Ради Автономної республіки Крим;
З 19 вересня 2014 року - депутат підконтрольного Кремлю окупаційного «парламенту» Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава окупаційної «адміністрації» півострова Сергій Аксьонов закликав вбивати «українських диверсантів» і вивішувати їх тіла на кордоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?