Загострення в Дагестані: у Путіна заявили про загибель лідера бойовиків
Категорія
Світ
Дата публікації

Загострення в Дагестані: у Путіна заявили про загибель лідера бойовиків

Загострення в Дагестані: у Путіна заявили про загибель лідера бойовиків

В інформаційному центрі Національного антитерористичного комітету (НАК), що входить в юрисдикцію президента РФ Володимира Путіна, заявили, що в ході контртерористичної операції в Ботліхському районі Дагестану були нейтралізовані четверо бойовиків, в тому числі і їх ватажок Шаміль Гаджієв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"З метою запобігання терористичним акціям і забезпечення безпеки громадян керівництвом республіканського управління ФСБ Росії було прийнято рішення про проведення з 5:30 контртерористичної операції і введення відповідного правового режиму на території села Анді Ботліхского району. Будівля, в якій сховалися бандити, була блокована", - йдеться в повідомленні НАК.
Повідомляється, що на пропозицію співробітників правоохоронних органів здатися бойовики відкрили вогонь, після чого спецназ ФСБ Росії знищив чотирьох з них.
Також зазначається, що бойовики були попередньо опізнані. Серед них - ватажок так званого "гірського сектора" підпілля бойовиків Гаджієв Шаміль 1992 р.н., який перебував у федеральному розшуку з 2014 року.
Раніше повідомлялося, що угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за перестрілку з групою силовиків РФ в дагестанському Дербенті, в якій загинуло двоє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?