У Путіна вже не обмежуються "українськими диверсантами" в Криму: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна вже не обмежуються "українськими диверсантами" в Криму: з'явилися подробиці

У Путіна вже не обмежуються "українськими диверсантами" в Криму: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян заявив, що в Курській області Росії поширюються відомості про розшук українських громадян, які нібито планують здійснити теракт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"На території Курської області ... правоохоронні органи Росії розмістили повідомлення про розшук ряду громадян України, які нібито планують здійснити теракт на території РФ", - заявив Слободян.
За його словами, подібні повідомлення - справа рук Федеральної служби безпеки РФ, підконтрольної президенту Росії Володимиру Путіну.
Слободян зазначив, що працівникам прикордонної служби відомі прізвища, зазначені в повідомленнях, але розголошувати їх служба не має наміру.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?