Турчинов розповів, як сходив на допит в ГПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, як сходив на допит в ГПУ

Турчинов розповів, як сходив на допит в ГПУ
Джерело:  online.ua

Глава Ради Національної безпеки і оборони Олександр Турчинов побував на допиті в Генеральній прокуратурі  у справі про події на Євромайдані в 2013-2014 роках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Олександра Турчинова.
"Зустрівся з прокурорами, які розслідують криваві злочини режиму Януковича проти Майдану. Розповів, як все було», - написав Турчинов.
«Шкода, що активізація розслідування відбувається тільки через три роки після самих подій. Розмова була довгою, і буде тривати, тому що я, очолюючи штаб Національного опору, був на Майдані з першого до останнього дня протистояння", - повідомив глава РНБО.
Він також висловив надію, що розслідування завершиться справедливими вироками суду.
Як повідомляв ONLINE.UA, ГПУ викликала на допит в якості свідків у справі щодо подій на Євромайдані в січні-лютому 2014 року екс-прем'єра Арсенія Яценюка, президента України Петра Порошенка, секретаря РНБО Олександра Турчинова, спікера Ради Андрія Парубія, мера Києва Віталія Кличка, голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?