Загострення в Криму вже відгукнулося економіці України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Загострення в Криму вже відгукнулося економіці України

Загострення в Криму вже відгукнулося економіці України
Джерело:  rbcua.com

Прибутковість українських облігацій захиталася після того, як Росія звинуватила Україну в "злочинному вторгненні до Криму".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна", яка цитує Finansial Times.
Прибутковість доларових облігацій України з терміном погашення в 2019 році зросла на 0,37 процентних пункти 11 серпня, і склала 7,82%.
Це сталося через можливу ескалацію конфлікту на Донбасі і небезпеку військового вторгнення Росії після звинувачення України в "злочинному вторгненні до Криму" російськими спецслужбами. Крім того, на коливання прибутковості облігацій вплинула заява президента Росії Володимира Путіна про можливий вихід російської сторони з Мінських переговорів.
Однак, незважаючи на деяке зниження, котирування українських облігацій, як і раніше, залишаються досить високими.
Раніше розвідка дізналася, що на тимчасово окуповані бойовиками так званих ДНР і ЛНР території Донбасу з Росії перекинули більше сотні військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?