Російські винищувачі налякали людей в Криму: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Російські винищувачі налякали людей в Криму: з'явилося відео

Російські винищувачі налякали людей в Криму: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

В окупованому росіянами Криму на тлі істерії з «українськими диверсантами » людей, які відпочивали на пляжі в Севастополі, налякали винищувачі, що літали над водою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
За повідомленням сайту «15 минут», ролик був знятий на пляжі в окупованому Севастополі.
На кадрах чітко видно, що російські військові літаки літають прямо над пляжем і відпочиваючими.


У коментарях до цього ролику користувачі зробили ряд дотепних зауважень.
Seroga Alex: "Це не путінські літаки заважають відпочивати кримчанам, а кримчани заважають Путіну будувати кримську військову базу, але поки вони йому ще потрібні (як щит), коли база буде побудована, підірве пару житлових будинків і скаже, що українські терористи, і кримчани самі роз'їдуться хто куди, залишаться лише обслуга для військової бази. Ось так кримчани свою БАТЬКІВЩИНУ ПРОС**ЛИ. Запам'ятайте мої слова....".
TheLogan3xxx: "Нагнітають. Правий сектор шукають. Його правда в Україні вже і не видно, але в Раші і в криму ним лякають "овець".
Orly Bess: "Свині над щурами ...".


Нагадаємо, що раніше

заяви про "українських диверсантів" у Криму посол США в Україні назвав "черговою брехнею Кремля"

.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.


Пізніше український президент розпорядився привести в бойову готовність українські війська в районах, прилеглих до Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?