Порошенко вирішив поговорити з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вирішив поговорити з Путіним

Порошенко вирішив поговорити з Путіним
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко

доручив Міністерству закордонних справ, яке очолює Павло Клімкін, організувати телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави української держави.


Згідно з повідомленням, МЗС повинен організувати телефонні розмови з керівництвом Німеччини та Франції в тристоронньому Нормандському форматі, ініціювати розмову з віце-президентом США, президентом Європейської Ради Дональдом Туском, а також з президентом РФ Володимиром Путіним.


Міністру закордонних справ Павлу Климкіну наказано доручити керівнику місії України при ООН провести консультації в Раді безпеки ООН і детально проінформувати про розвиток подій.


"Слід звернутися до Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ максимально посилити присутність спостерігачів ОБСЄ в районі адміністративного кордону з Кримом і вимагати від російської сторони окупаційних військ допустити представників СММ ОБСЄ до об'єктів в Криму", - сказав президент.


Нагадаємо, що президент України

Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність підрозділи Збройних Сил України, що дислокуються біля адміністративних кордонів з окупованим Кримом

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?