Росіяни проти росіян: в Міноборони розповіли, що насправді сталося в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Росіяни проти росіян: в Міноборони розповіли, що насправді сталося в Криму

Росіяни проти росіян: в Міноборони розповіли, що насправді сталося в Криму
Джерело:  online.ua

У Міноборони розповіли про учасників перестрілки в анексованому Криму і заявили, що збройна сутичка велася між російськими військовослужбовцями та прикордонною службою Федеральної служби безпеки РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента Петра Порошенка.
Відзначається, що в зв'язку з провокаційними діями Російської Федерації в окупованому Криму та ескалацією її дій на Донбасі президент Петро Порошенко провів нараду з керівниками силових відомств і МЗС.
Керівники силових структур доповіли про останні події на адміністративному кордоні з Кримом.
«Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони генерал-лейтенант Валерій Кондратюк повідомив, що, за наявною інформацією, відбулася збройна сутичка з використанням стрілецької зброї між військовослужбовцями ЗС РФ і прикордонною службою Федеральної служби безпеки РФ», - сказано в повідомленні.
У свою чергу голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко повідомив, що за останню добу з боку Армянська на материковій Україні зафіксовано чотири безпілотних літальних апарати РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність підрозділи Збройних Сил України, що дислокуються біля адміністративних кордонів з окупованим Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?