Чи варто вдарити по Україні: голосування на сайті "Ехо Москви" розлютило соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи варто вдарити по Україні: голосування на сайті "Ехо Москви" розлютило соцмережі

Чи варто вдарити по Україні: голосування на сайті "Ехо Москви" розлютило соцмережі
Джерело:  online.ua

На сайті популярного російського ресурсу "Ехо Москви" його читачам запропонували відповісти на запитання: «Чи варто Росії, після спроби теракту в Криму, вдарити по Україні», після істерії про "українських диверсантів" у Криму, яка заполонила російські засоби масової інформації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter каналу.
На сайті опубліковані два графіки відповідей - отриманих в інтернеті і телефоном.
Серед опитаних в інтернеті проти війни висловилися 82%, 12% - за, а по телефону - 84% виступили проти війни, за були 16%.
При цьому в коментарях під цим повідомленням на адресу журналістів «Ехо Москви» прозвучало чимало гнівних слів щодо організаторів цього голосування.






Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.


Пізніше український президент розпорядився привести в бойову готовність українські війська в районах, прилеглих до Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?