У Криму казаків-путінців затримали за пікети: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Криму казаків-путінців затримали за пікети: з'явилися фото і відео

У Криму казаків-путінців затримали за пікети: з'явилися фото і відео
Джерело:  Крим.Реалії

У Сімферополі казаки 10 серпня провели поодинокі пікети під гаслом "Крим - Росія" біля пам'ятника "ввічливим людям" і на площі Леніна, однак були затримані російської поліцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Крим. Реалії".
Пікет зібрали з ініціативи отамана Кримського Казацтва Сергія Акімова.


На відео казаки пояснюють, що акція проводиться для того, щоб "внутрішні і зовнішні вороги пам'ятали, що Крим - Росія навіки" і закликають інших казаків виходити на подібні пікети.


"В рамках заходу казаки з російськими прапорами несли чергування на площі Леніна і біля пам'ятника ввічливим людям в м.Сімферополі. У планах казацтва провести подібні пікети в усіх містах Криму", - повідомив глава регіональної громадської організації "Кримський республіканський антикорупційний комітет" Ілля Большедворов.


"Захід на площі Леніна закінчилося поясненнями в відділку поліції. З чим пов'язані такі дії поліції, незрозуміло. Нагадаємо, одиночне пікетування не вимагає узгодження з владою", - зазначив активіст.


У соцмережах посміялися над казаками, що вийшли на пікет.

Раніше в окупованому росіянами Криму на тлі істерії з "українськими диверсантами"людей, які відпочивали на пляжі в Севастополі, налякали винищувачі, що літали над водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?