У Путіна назвали ім'я ще одного "українського диверсанта"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна назвали ім'я ще одного "українського диверсанта"

У Путіна назвали ім'я ще одного "українського диверсанта"
Джерело:  mid.ru

Міністерство закордонних справ Росії назвало ім'я другого "українського диверсанта", який був затриманий в Криму, - Захтей Андрій Романович.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.
"В результаті проведених російською стороною заходів на території Республіки Крим ліквідована агентурна мережа Головного управління розвідки Міноборони України. Затримано осіб з числа громадян України та Росії, що надавали сприяння в підготовці терористичних актів. Серед них - Панов Євген Олександрович і Захтей Андрій Романович. Всі вони дають свідчення", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що раніше в Росії називали лише ім'я Панова.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав світову спільноту чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі на полях G20 не має сенсу.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?