МЗС Росії виступив із погрозами на адресу України і Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

МЗС Росії виступив із погрозами на адресу України і Заходу

МЗС Росії виступив із погрозами на адресу України і Заходу
Джерело:  mid.ru

Міністерство закордонних справ Росії заявило, що російська сторона змусить Україну відповідати за шкоду, нібито завдану російській стороні, і за загибель російських військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.
"Спроби" розгойдати ситуацію "в російському Криму приречені на провал. Стабільність і безпека в Республіці Крим будуть нами, безумовно, забезпечені. Хотіли б також попередити як Київ, так і його зарубіжних кураторів, що збитки, завдані російській стороні, загибель російських військовослужбовців без наслідків не залишаться", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ Росії назвало ім'я другого "українського диверсанта", який був затриманий в Криму, - Захтей Андрій Романович.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.


Після цього президент РФ Володимир

Путін закликав світову спільноту чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі на полях G20 не має сенсу.


У відповідь президент України Петро

Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?