У Путіна зробили резонансну заяву щодо переговорів по Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили резонансну заяву щодо переговорів по Донбасу

У Путіна зробили резонансну заяву щодо переговорів по Донбасу
Джерело:  mid.ru

Міністерство закордонних справ Росії  заявило, що російська сторона не має наміру проводити зустріч в нормандському форматі доти, поки не побачить "позитивних зрушень з боку Києва".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.

"Як зазначив президент Путін 10 серпня, в нинішніх умовах і до тих пір, поки ми не побачимо будь-яких реальних позитивних зрушень з боку Києва, його відмови від політики терору і провокацій, навряд чи має сенс проводити зустрічі в "нормандському форматі", тим більше на початку вересня в Пекіні", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.

Київський районний суд Сімферополя на закритому засіданні обрав для громадянина України Євгена Панова, підозрюваного російськими спецслужбами в організації диверсії в Криму, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?