Кримське загострення: в НАТО натовкли Росію носом у відсутність доказів
Категорія
Політика
Дата публікації

Кримське загострення: в НАТО натовкли Росію носом у відсутність доказів

Кримське загострення: в НАТО натовкли Росію носом у відсутність доказів

Росія не надала переконливих доказів своїх звинувачень на адресу Києва з приводу  подій у Криму, заявив чиновник у штаб-квартирі НАТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

"Ми уважно і з стурбованістю стежимо за посиленим напругою між Росією і Україною", - сказав співрозмовник видання.

"Ми задоволені рішучим засудженням Україною тероризму у всіх його проявах і формах. Ми відзначаємо, що Україна повністю відкинула звинувачення Росії і дала чітко зрозуміти, що Київ прихильний відновленню територіальної цілісності виключно політичними і дипломатичними засобами. Ми також відзначаємо, що Росія не надала ніяких вагомих доказів своїх звинувачень проти України", - підкреслили в НАТО.

В Альянсі також заявили, що військова діяльність Росії в Криму не допомагає ослабленню напруженості і закликали Росію працювати над деескалацією.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.

Міністерство закордонних справ Росії заявило, що російська сторона не має наміру проводити зустріч в нормандському форматі доти, поки не побачить "позитивних зрушень з боку Києва".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?