У двох страшних ДТП на Львівщині загинули чотири людини: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У двох страшних ДТП на Львівщині загинули чотири людини: з'явилися фото

У двох страшних ДТП на Львівщині загинули чотири людини: з'явилися фото
Джерело:  lv.npu.gov.ua

У поліції розповіли подробиці двох ДТП, які сталися сьогодні на трасі "Київ-Чоп", і оприлюднили нові фото.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіціі у Львівській області.

Так, 11 серпня о 13:00 год. на трасі "Київ-Чоп" зіткнулися автомобіль БМВ і туристичний автобус. За попередніми даними, водій БМВ, виконуючи обгін, не встиг завершити маневр, скоїв зіткнення з автобусом, після чого зіткнувся з відбійником і загорівся. Внаслідок пригоди водій та жінка-пасажир легковика від отриманих травм померли на місці події, а троє неповнолітніх пасажирів БМВ отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані до лікарні.

У другому випадку в дорожньо-транспортній пригоді зіткнулися три мікроавтобуси. За попередніми даними, водій мікроавтобуса "Мерседес спринтер" зіткнувся з іншим спринтером і з мікроавтобусом "Сітроен". Від удару мікроавтобус "Мерседес спринтер" перекинувся. В результаті зіткнення загинули двоє людей - водій та пасажир переднього сидіння "Спринтера". Ще дев'ять пасажирів Мерседеса з травмами різної тяжкості були госпіталізовані в лікарню.

Раніше повідомлялося, що на трасі Київ-Чоп у Житомирській області  сталася велика ДТП, в якій загинуло двоє людей.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?