П'яна стрілянина російського десанту: стали відомі нові деталі інциденту в Криму
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна стрілянина російського десанту: стали відомі нові деталі інциденту в Криму

П'яна стрілянина російського десанту: стали відомі нові деталі інциденту в Криму
Джерело:  interfax.com.ua

У Криму  група озброєних російських десантників у стані сильного алкогольного сп'яніння 7 серпня біля пункту пропуску "Армянськ" влаштувала стрілянину по цивільним особам, в результаті чого двоє людей постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на  "Інтерфакс-Україна", який цитує джерело в силових структурах.

За інформацією співрозмовника агентства, п'яні десантники зупинили автомобіль "Шкода Фабія", в якому перебували житель Суворове Хафіз Мухамаду і його знайома.

"Військові, крім паспортів, зажадали у громадян і інші документи, які водій відмовився їм надати. Словесна перепалка закінчилася стріляниною", - розповіло джерело.

За його словами, спочатку російські військові стріляли в автомобіль, потім відкрили вогонь по цивільним особам, у результаті жінка отримала легке поранення, а чоловік - 7 кульових поранень.

Після цього, за словами джерела, російські військові втекли і деякий час переховувалися від правоохоронців.

"Пізніше троє з них були затримані, ще двох розшукують російські правоохоронці в окупованому Криму", - сказав співрозмовник агентства.

Що стосується пораненого чоловіка, то він, за словами джерела, вже три дні перебуває в комі в Красноперекопській лікарні під посиленою охороною військових.

"На запит Курултаю кримських татар окупаційні власті повідомили, що Хафіз віз вибухівку. Постраждалі мали родичів на материковій частині України, до яких і слідували в той вечір в гості", - додав співрозмовник журналістів.

Раніше в Криму на тлі істерії з "українськими диверсантами",  людей, які відпочивали на пляжі в Севастополі, налякали винищувачі, що літали над водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?