У Криму сталася смертельна ДТП, серед загиблих є дитина: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму сталася смертельна ДТП, серед загиблих є дитина: опубліковано відео

У Криму сталася смертельна ДТП, серед загиблих є дитина: опубліковано відео
Джерело:  ТАРС

В  окупованому Криму  рейсовий автобус, який прямував з Судака до Керчі, зірвався з обриву, в результаті аварії загинуло семеро людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
В автобусі перебували шестеро дітей, в тому числі одна дитина з Києва.
"В автобусі перебували шестеро дітей. Троє з Волгограда, один з Києва, по двом дітям - поки не відомо. П'ятеро в важкому стані доставлені в дитячу і міську лікарні Феодосії. Серед загиблих є поки неупізнана дівчинка", - сказала окупаційна глава муніципальної освіти в міському окрузі Феодосія Світлана Гевчук.
Раніше в Слідчому комітеті РФ повідомили, що загинули шестеро людей, 13 постраждали. У відомстві також зазначили, що інші потерпілі госпіталізовані у важкому стані, деякі з них в комі. За шляховим листом, в автобусі знаходилися 19 пасажирів.
"У лікарні Судака помер ще один чоловік. Прізвище, ім'я та звідки родом, ми не називаємо. Таким чином, на даний момент загинули семеро людей, серед них є одна дитина", - додала Гевчук.
В даний час встановлюються причини і умови, через які сталася ДТП.


Раніше повідомлялося, що  в районі селища Тютюнове, Бахчисарайського району окупованого Криму сталося зіткнення легкового автомобіля Ford Focus з колоною російської військової техніки, в результаті якого загинуло двоє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?