Загострення в Криму: з'явилися фото та дані про другого "диверсанта"
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення в Криму: з'явилися фото та дані про другого "диверсанта"

Загострення в Криму: з'явилися фото та дані про другого "диверсанта"

У мережі з'явилися дані про другого "диверсанта", який нібито планував теракти в  окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Антона Наумлюка.
"Андрій Захтєй. Судячи з усього, - другий фігурант справи "української ДРГ" в Криму, про якого йде мова в заяві МЗС РФ. У профілі ФБ зазначено, що живе в Євпаторії. Є ще згадка про те, що Захтєй мінімум півроку тому жив в Одинцово і керував будівельною бригадою, яка бралася за роботу в тому числі в Криму. "Виконуємо ремонти квартир і приміщень, металоконструкції, будівництво АЗС в Москві та області. Є стаж роботи поч. будівельної ділянки, виконробом, майстром оздоблювальних робіт. Проживаю в Одинцово. Приймаємо замовлення в Криму", - йдеться в оголошенні. Нагадаю, що Артем Дубков (енергодарський бізнесмен, друг другого "українського диверсанта" Євгенія Панова  - ред.) займався будівництвом у Криму", - написав журналіст.
За його словами, кримчанин Захтєй визнавав себе громадянином Росії.
"У березні Захтєй хотів взяти кредит 400-500 тисяч на покупку автомобіля, скаржився, що банки кримчанам відмовляють, а у нього прописка в Євпаторії, хоч і живе в Одинцово. "Я громадянин РФ, кримчанин, проживаю в Одинцово, одружений, 40 років, прописка Крим Євпаторія, працюю по приватним клієнтам. Є часткова власність 1/2 в заставу 6 сотих ділянки", - вказував Захтєй", - зазначив Наумлюк.
Український журналіст Антон Комаров повідомляє, що затриманий "диверсант" - з Борислава, Львівської області.
"Затриманий разом з Пановим в Криму громадянин України Захтєй Андрій Романович 1975 р.н. з Борислава, Львівської області. На його сторінці в соц.мережі фотографії з Євпаторії датуються липнем 2016 року. А крім того фотографії з Москви і Підмосков'я", - написав він в Facebook.
Раніше повідомлялося, що  Київський районний суд окупованого Сімферополя на закритому засіданні обрав для громадянина України Євгена Панова, підозрюваного російськими спецслужбами в організації диверсії в Криму, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.
Також  в мережі з'явилося відео допиту затриманого в Криму "українського диверсанта" Євгенія Панова, в якому він заявив, що дійсно готував диверсію.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?