"Українські диверсанти" в Криму: страхи Путіна висміяли кумедним відео
Категорія
Політика
Дата публікації

"Українські диверсанти" в Криму: страхи Путіна висміяли кумедним відео

"Українські диверсанти" в Криму: страхи Путіна висміяли кумедним відео

Радник міністра внутрішніх справ і народний депутат Антон Геращенко висміяв  історію президента Росії Володимира Путіна про "українських диверсантів" у окупованому Криму кумедним відео.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
На відео показана сцена з фільму, де нібито "українські диверсанти" в особі Геращенка і екс-прем'єра Арсенія Яценюка розправляються з російськими військовими.
"Ось, що насправді сталося в Криму, через що так переполошився Путін", - пожартував Геращенко, коментуючи відео.
Як відомо,  російські пропагандисти називають Яценюка ветераном чеченської війни, наполягаючи на тому, що колишній прем'єр-міністр взимку 1994 року брав активну участь в бойових діях на території Чечні проти військ РФ.


Нагадаємо,  ФСБ РФ заявила, що в анексованому Криму 8 серпня попереджено скоєння терористичних актів, підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, об'єктами яких були визначені критично важливі елементи інфраструктури і життєзабезпечення півострова. Росіяни затримали на півострові двох "українських диверсантів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?