Росія готує новий крок проти України: ЗМІ дізналися деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія готує новий крок проти України: ЗМІ дізналися деталі

Росія готує новий крок проти України: ЗМІ дізналися деталі
Джерело:  izvestia.ru

Росія розглядає можливість розриву дипломатичних відносин з Україною після затримання в окупованому Криму нібито "українських диверсантів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Известия.
Джерело російського видання в зовнішньополітичних колах РФ розповіло, що одним з варіантів відповіді Москви на "дії Києва" в Криму може стати закриття російського диппредставництва і відкликання всього дипломатичного складу посольства.
"Президент Володимир Путін заявив, що Росія не залишить без відповіді подію в Криму. Російський лідер звинуватив українську владу в переході до терору замість вирішення конфліктів мирним шляхом. Одним з можливих варіантів жорсткої відповіді може стати розрив дипломатичних відносин. У Москві цей варіант опрацьовують. Однак останнє слово залишається за главою держави, який прийме рішення на основі зібраних даних", - повідомило джерело.
Нагадаємо, 10 серпня президент Росії Володимир Путін, коментуючи твердження ФСБ РФ про нібито підготовку України "теракту в Криму", заявив, що Київ переходить до терору.
Президент України Петр Порошенко назвав звинувачення Путіна щодо Криму "безглуздими і цинічними".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?