У мережі дали жорстку оцінку Савченко і згадали про сепаратистів
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі дали жорстку оцінку Савченко і згадали про сепаратистів

У мережі дали жорстку оцінку Савченко і згадали про сепаратистів

Політичний оглядач і блогер Олександр Михельсон дав оцінку діям народного депутата Надії Савченко, яка влаштувала мітинг під Адміністрацією президента, привівши на нього родичів військових, які перебувають в полоні у бойовиків на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Михельсона.
"Хто читає сепарські сайти, ті, я думаю, всі вже зрозуміли. Зараз Савченко відвезе пару мам до бандитів, мам звідти назад випустять (але не синів, звичайно), мами скажуть, що синів їх годують манною кашею з родзинками, а для бадьорості духу дають мідії... І далі за планом", - написав він.
"От же ж с**а ця Надія Вікторівна, виявляється. Я не жартую", - додав Михельсон.
Нагадаємо, раніше один з ватажків так званої ДНР Денис Пушилін заявив, що може влаштувати зустріч українським військовополоненим з їх матерями, щоб родичі заручників потім посприяли ухваленню закону про амністію бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?