У Авакова розповіли, де Росія може піти в атаку: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова розповіли, де Росія може піти в атаку: опубліковано відео

У Авакова розповіли, де Росія може піти в атаку: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк розповів, що є висока загроза відновлення надактивних бойових дій, як на Донбасі, так і на півдні України, зокрема, на кордоні з окупованим Кримом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
За словами радника глави МВС, українські військові готові дати відсіч росіянам в разі нападу.
"Президент привів війська в повну бойову готовність. Збройні сили України, прикордонна служба, національна гвардія, СБУ, військово-морський флот України готові в будь-який час дати гідну відсіч агресору", - заявив Шкіряк.
Він не виключив можливість провокацій з боку Росії.
"Сьогодні існує загроза відновлення надактивних бойових дій, як на Донбасі, так і на півдні України, зокрема, на кордоні з Кримом. Не виключені провокації з боку Збройних сил РФ", - зазначив радник.

Нагадаємо, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?