Кримське загострення: Турчинов пообіцяв Росії невеселе майбутнє
Категорія
Політика
Дата публікації

Кримське загострення: Турчинов пообіцяв Росії невеселе майбутнє

Кримське загострення: Турчинов пообіцяв Росії невеселе майбутнє

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що в Кремлі заплуталися в своїх брехливих заявах про "українських диверсантів" у Криму, і пообіцяв Росії невеселе майбутнє.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Турчинова.
Турчинов зазначив, що російські силовики "лише 10 серпня зробили гучні заяви про події, які за їхніми словами, відбулися в ніч з 6 на 7 серпня".
"Таку затримку можна пояснити виключно тим, що їм потрібен був час, щоб підробити так звані "докази" агресивних дій України і приховати справжні небезпечні злочинні дії своїх підлеглих, а саме перестрілку між різними підрозділами російських силовиків, які традиційно зловживають алкоголем, особливо у вихідні дні", - написав він.
"В результаті цієї перестрілки були вбиті і поранені не тільки російські військові, але і цивільні - кримчани", - додав Турчинов.
За словами секретаря РНБО, російські силовики, намагаючись приховати свої військові злочини і нагнітаючи антиукраїнську істерію, почали розповідати дурниці про нібито напади "українських диверсантів" з Головного управління розвідки Міністерства оборони і військових проривах зі стріляниною з боку України.
Турчинов також нагадав, що спочатку мова йшла про "заарештованих співробітників ГУР, а в останніх заявах російський МЗС рапортує про двох громадян України і Росії, які, виявляється, вже зовсім не співробітники ГУР, а цивільні, які нібито "сприяли" українським військовим".
"Хоча всі розуміють, що насправді вони є випадковими громадянами, яких захопили для прикриття п'яною стрілянини російських військових і нашвидку бездарно сфабрикованих ФСБшних провокації, але які після тортур в катівнях ФСБ підпишуть або озвучать будь-яку надиктовану ахінею", - зазначив він.
"Безглузді звинувачення і погрози на адресу України є наслідком безкарності, яку відчуває реваншистське керівництво Росії, будує свою імперію на брехні, агресії, вбивствах і безправ'ї громадян. Але історія свідчить, що такі імперії приречені, вони руйнуються, ховаючи під своїми уламками тиранів", - додав Турчинов.
Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися дані про другого "диверсанта", який нібито планував теракти в окупованому Криму.
Також повідомлялося, що в мережі з'явилося відео допиту затриманого в Криму "українського диверсанта" Євгенія Панова, в якому він заявив, що справді готував диверсію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?