В Україні розповіли про серйозні наслідки російського "грошей немає": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні розповіли про серйозні наслідки російського "грошей немає": опубліковано відео

В Україні розповіли про серйозні наслідки російського "грошей немає": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Заява прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, який порадив вчителям йти в бізнес, а не чекати великих зарплат

, може привести до грандіозних наслідків для Росії: в один прекрасний момент виявиться, що в країні немає потрібних фахівців, зате є безліч непотрібних.


Таку думку в своєму відеоблозі на ONLINE.UA висловив відомий український блогер Горький Лук.


«Те, що сказав Медведєв, що вчителям краще пошукати собі роботу в іншому місці, можна розуміти по-різному. Чи то держава відмовляється в принципі від монополії на освіту, що дивно досить. Або ж вона відмовляється, скажімо, платити за цей сервіс», - зазначив він.


У той же час, на думку блогера, «якщо держава втратить монополію на освіту, яку вона оплачує, вона отримає, скажімо так, гайки невідповідних розмірів, які можуть згодитися іншим».


«Перетікання кадрів викладацьких призведе до того, що стане більше ринок приватного навчання, і ось тоді бенефіціарами та замовниками навчання і освіти стануть батьки. Що вони поназамовляють, це вже буде особисто їхня справа, абсолютно», - додав Горький Лук.



Крім того, він припустив, що в Росії може виникнути ряд проблем: «несхожість соціальних стандартів, проблеми зі сполученням, але це все можна вирішити».


«Але, швидше за все, російський прем'єр мав на увазі зовсім інше: те, що просто будуть менше платити, тому що грошей немає. Особисто нас це теж цілком влаштовує, тому що (цілком природно) погіршиться якість цього соціального стандарту, рівень соціалізації. А все, що погано для Росії - добре для нас», - резюмував він.


Більше

читайте в блозі Горького Лука на ONLINE.UA: У России денег нет, и нас это устраивает

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?