Автобус "Москва-Горлівка" потрапив у ДТП, є постраждалі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Автобус "Москва-Горлівка" потрапив у ДТП, є постраждалі: з'явилися фото

Автобус "Москва-Горлівка" потрапив у ДТП, є постраждалі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Антрацитівському районі Луганської області автобус, який прямував з Москви до Горлівки, вилетів в кювет, в результаті чого постраждали чотири людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу окупованого бойовиками ЛНР селища Індустрія.
«В результаті події постраждали 4 людини, які були госпіталізовані в міські лікарні «Княгиненська» і «Известий» м. Красний Луч з травмами різного ступеня тяжкості, такими, як перелом гомілковостопного суглоба, закритий перелом ребер, закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом хребта», - йдеться в повідомленні сепаратистів.
Зараз автобус поміщений на штрафний майданчик. Водія можуть визнати винним в порушенні правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, за що "законодавством" так званої ЛНР передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.



Раніше повідомлялося, що в в окупованому Криму рейсовий автобус, що прямував з Судака до Керчі, зірвався з обриву, в результаті аварії загинуло семеро людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?