Україні навели приклад успішної війни з Росією
Категорія
Події
Дата публікації

Україні навели приклад успішної війни з Росією

Україні навели приклад успішної війни з Росією
Джерело:  online.ua

Україні варто звернути увагу на досвід першої чеченської війни, коли російська армія, що більш ніж в 100 разів перевершувала чеченців, не уникла поразки.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський анархіст і активіст антивоєнного руху, що живе в Швеції, політемігрант Петро Рауш.
«На Кавказі за останні десятиліття Росія вже двічі нападала на Грузію (під час протистояння в Абхазії на початку 90-х і в 2008 році - Ред.) і двічі - на Ічкерію (Чечню, в 1994-96 і 1999-2009 роки-ONLINE .UA)», - заявив активіст.
Також він нагадав, що під час першої чеченської війни росіяни ганебно програли.
«У перший раз, в 1996 році, чеченцям вдалося відбитися і здобути перемогу - при тому, що співвідношення сил на користь Росії тоді було більш ніж в сотню разів. Тому, думаю, і сьогодні не всі безнадійно для українців», - резюмував емігрант.
Більше читайте в интерв'ю на ONLINE.UA: У війні з Росією для України все не безнадійно - політемігрант з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?