Савченко жорстко насварила путінського в'язня Афанасьєва, який критикував її
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко жорстко насварила путінського в'язня Афанасьєва, який критикував її

Савченко жорстко насварила путінського в'язня Афанасьєва, який критикував її
Джерело:  BBC

Народний депутат Надія Савченко

насварила колишнього політв'язня в російській в'язниці Геннадія Афанасьєва, який розкритикував її пропозицію щодо звільнення всіх полонених бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ВВС Україна

.


"Правду треба чути, кому б вона очі не різала. Свого часу пан Афанасьєв здав Кольченка і Сенцова. Він людина слабкодуха, тому зараз робить те ж саме. Йому тоді слідчі сказали взяти російський паспорт, і він взяв. Тоді сказали, що хлопці терористи, і він підписав", - сказала Савченко в інтерв'ю виданню.


Нардеп переконана, що текст з критикою на її адресу Афанасьєву написала влада.


"У нього слабка воля, і він повинен мати клепку в голові, що хлопці сидять в тюрмі і за них треба боротися. Думаю, влада написала Афанасьєву текст, щоб зробити винною мене, а він його перепостив", - зазначила вона.


Раніше

Афанасьєв заявляв, що відмовився б від пропозиції обміняти його на терористів

.


"Якби коли я був у в'язниці, хтось прийшов і запропонував мені відпустити всіх терористів, які вбивали наших героїв на сході України в обмін на всіх політв'язнів - я б попросив собі ще кілька років ув'язнення і заварити двері в камеру", - сказав він .


Нагадаємо, що 2 серпня під час своєї прес-конференції народний депутат Надія

Савченко запропонувала президенту України Петру Порошенко першим почати звільняти полонених.


Політичний оглядач

Олександр Михельсон вважає, що висловлювання і дії Савченко грають на руку бойовикам, які намагаються домогтися від України ухвалення закону про амністію

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?