У Авакова видали резонансні відомості про одного з "українських диверсантів" у Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова видали резонансні відомості про одного з "українських диверсантів" у Криму

У Авакова видали резонансні відомості про одного з "українських диверсантів" у Криму

Позаштатний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко розповів подробиці про другого "українського диверсанта" Андрія Захтея, який був затриманий в окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенка.
"Пригоди агента "Заї" в Криму. Так, збідніла фантазія у працівників російських спецслужб. Інша справа п'ятнадцять років тому! Підривали будинки по всій Росії, метро, ​​літаки. Вішали все це на кавказців і пиляли грошики на війну і заходи безпеки. Тепер навіть нормальну провокацію в Криму розіграти не зуміли. Як завжди підвів людський фактор. Вчора ФСБ заявила, що затримала другого українського диверсанта - 41-річного виконроба з Євпаторії Захтея Андрія Романовича", - написав він.
Нардеп повідомив, що журналісти агентства "Миротворець" з'ясували, що Захтей - це двічі судимий рецидивіст на прізвисько "Зая".
"Журналісти інформаційного агентства "Миротворець" вивчили персональні дані Захтея А. Р., наявні в відкритих джерелах, і виявилося, що це банальний антиукраїнськи налаштований і двічі судимий рецидивіст по кличці "Зая". Він був засуджений у 1998 році на 6,5 років позбавлення волі за грабіж, вчинений групою осіб. Відсидів чотири роки у Львівській виправній колонії номер 40, але на шлях виправлення не став. Потім був повторно притягнутий до кримінальної відповідальності у 2008 році за шахрайство, підробку документів та ряд інших злочинів, однак відбувся дивно легко - судимістю і невеликим штрафом", - розповів Геращенко.
За його словами, "диверсант" втік з рідного Львова в Москву від кредиторів, а звідти в Євпаторію, а під час Революції Гідності постив у соцмережі антиукраїнські гасла.
"У 2011 "Зая" набрався боргів в рідному місті Бориславі Львівської області і тупо втік від кредиторів до Москви. Потім перебрався в Євпаторію, де жив до сих пір. Під час Майдану "Зая", як середньостатистичний ватник, постив у себе "ВКонтакте" антиукраїнські гасла. Всі його художества задокументовані в базах даних ІА "Миротворець".
"Загалом, якщо "Зая" і агент, то точно не українських спецслужб. Швидше за все його використовують як "консерву" агенти ФСБ. А сидіти йому не вперше. Він звик. Потім ще пенсію в РФ за особливі заслуги, дивись, дадуть. Загалом незграбна робота. Навіть "візитівку Яроша" підкинути не здогадались", - зазначив радник глави МВС.
Геращенко також опублікував фото "Заї" і довідку про його судимості.



Раніше радник глави МВС Антон Геращенко висміяв історію президента Росії Володимира Путіна про "українських диверсантів" у окупованому Криму кумедним відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?