У Путіна видали нову божевільну ідею про національні цінності: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна видали нову божевільну ідею про національні цінності: в мережі веселяться

У Путіна видали нову божевільну ідею про національні цінності: в мережі веселяться
Джерело:  pnp.ru

Валентина Матвієнко, спікер Ради Федерації, верхньої палати російського парламенту, запропонувала впровадити обов'язкову експертизу законів на предмет їх відповідності історичним і національним цінностям Росії, відповідно до заяви президента РФ Володимира Путіна, який оголосив патріотизм національною ідеєю країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю Матвієнко в російській «Парламентській газеті».
«Не припиняються спроби нав'язування нашій державі правових установок, підходів, за якими проглядаються інші, часом чужі нам цінності. З цієї причини вважаю важливим впровадити в нашу законодавчу роботу експертизу законів на предмет їх відповідності нашим історичним, національним цінностям», - заявила вона.
За словами Матвієнко, перевірка законів на відповідність історичним і національним цінностям проводиться і зараз, але не є обов'язковою.
Варто додати, що в коментарях під новиною про пропозицію Матвієнко користувачі нещадно висміюють ініціативу сенатора.
Валерій Бєлов: "Тьоть Валя, харош бухать".
Bulik Bulikovsky: «Тьоть Валь, нормальна людина влада не бажає, отже, влада завжди у ненормальних».
Brian Mitchell: «У законах про боротьбу з пияцтвом явно проглядаються інші, чужі нам цінності».
Політичний Оборзеватель: «Як ви вважаєте, "Домострой" є російською історичною цінністю?».
Ivan Sokolov: «Швидкість повернення в совок все збільшується...! Давайте введемо Опричнину, таємну канцелярію, тортури на дибі, кріпосне право! Дуреломи - займіться нарешті економікою, боротьбою з корупцією, не лізьте туди, в чому не розбираєтеся!!!!!!!!!!!».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі жорстко висміяли нову дружбу Володимира Путіна з Реджепом Ердоганом, якого лише нещодавно звинувачували в тому, що він "встромив ножа в спину" Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?