Нові втрати на Донбасі: у Порошенка розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати на Донбасі: у Порошенка розповіли подробиці

Нові втрати на Донбасі: у Порошенка розповіли подробиці

Спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що кількість обстрілів з боку бойовиків на Донбасі залишається на колишньому рівні, за минулу добу загинув один український військовий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Внаслідок бойових дій, на жаль, один український військовий загинув, ще четверо були поранені", - сказав Мотузяник під час брифінгу.
Відповідаючи на питання журналістів про те, чи спостерігається загострення ситуації на Донбасі в зв'язку з останніми подіями в окупованому Криму, спікер АП з питань АТО зазначив, що кількість обстрілів залишається на тому ж рівні.
Нагадаємо, 10 серпня на українських позиціях Світлодарської дуги загинув український 21-річний доброволець ДУК "Правий сектор" Влад Казарін, відомий своїм блогом, в якому він описував події на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?