Нардеп і людина Луценка влаштували троллінг в соцмережах
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп і людина Луценка влаштували троллінг в соцмережах

Нардеп і людина Луценка влаштували троллінг в соцмережах
Джерело:  online.ua

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос

та народний депутат Мустафа Найєм потроллили один одного в соцмережі через депутата Сергія Лещенка.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Спочатку Матіос в Facebook іронічно прокоментував фотографію з відпочинку нардепа Лещенка.


"Телеграфую з мізків Луценка (де мене прихистив нардеп Лещенко): Знайдено місце прижиттєвого (не навпроти Бессарабки) пам'ятника сучасного вангавальника Сергія Лещенка, який на важко зекономлені депутатські крихти страждає під палючим сонцем Лазурного берега в пошуках будиночків відвідувачів київського ресторану ВАО. Ось такі важкі результати 12-річного некорупційного знайомства з неолігархами", - написав прокурор.


Він також опублікував фото Лещенка з відпочинку, прокоментувавши:


"Який антично мужній профіль, який погляд, яка перемога на ратний подвиг! І яка чудова робота фотографа на тлі неполтавського місця проживання".




Пізніше

Мустафа Найєм

став на захист свого колеги, зазначивши, що чиновники нарешті навчилися користуватися соцмережами.


"У Генеральній прокуратурі України нарешті навчилися моніторити пересування державних чиновників і політиків через соціальні мережі. Наприклад, Головний військовий прокурор країни, всупереч військовій загрозі, що насувається, можна сказати, навіть назло їй, йде в майбутнє семимильними кроками: по геолокації на фотографіях йому вдається практично безпомилково визначати місцезнаходження людини і навіть написати про це у відповідь пост зі смайликом", - написав нардеп в Facebook.


"Взагалі, все правильно, треба йти в ногу з часом - українські журналісти оволоділи цими передовими інструментами ще років вісім тому, коли Анатолій Матіос тільки отримав звання генерал-майора СБУ в Головному управлінні "К" по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю. (Мабуть, Юрій Луценко забув, що обшуки тоді чомусь проводилися в його квартирі, а не у Клюєва, Піскуна чи Єфремова...)", - додав Найєм.


Нагадаємо, раніше

в соціальних мережах розгорілася суперечка між народним депутатом від фракції БПП Сергієм Лещенком і генеральним прокурором Юрієм Луценком

щодо повідомлення нардепа про нещодавню зустріч глави ГПУ з олігархом Ігорем Коломойським.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?