Іванов програв: з'явилися перші пояснення путінської кадрової рокіровки
Категорія
Політика
Дата публікації

Іванов програв: з'явилися перші пояснення путінської кадрової рокіровки

Іванов програв: з'явилися перші пояснення путінської кадрової рокіровки
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися перші пояснення сенсаційного рішення президента РФ Володимира Путіна звільнити Сергія Іванова з посади голови своєї Адміністрації та призначити на його посаду Антона Вайно.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Як відомо, зміщений Іванов був призначений спецпредставником Путіна з питань природоохоронної діяльності, екології та транспорту.
Зокрема, член Партії прогресу Владислав Наганов у своєму Twitter написав: «Раніше високопоставлених відставників посилали послами. Подалі. Або в сенатори. А тепер на екологію кидають... Ніби це щось погане. Нібито екологія - це те, на що можна кидати непідготовлену людину, щоб досиділа свій на державній посаді».
Російський опозиціонер Олексій Навальний у своєму блозі зазначив: «Що це взагалі за посада «спецпредставник з екології»? Представник де? Представляє РФ перед вуглецем і дощовими лісами Амазонки?».
Член федеральної політради партії «Солідарності» Роман Доброхотов в своєму Twitter зазначив: «Хвилинка конспірології: Іванова виперли принизливо, значить покарали. До цього зірвана нормандська зустріч через спектакль з диверсантами».
Російський активіст Дмитро Максимов в Facebook додав, що «Іванов програв підкилимну боротьбу».
Юрист Павло Чиков додає: «Хоч з екологією все налагодиться тепер».
«В АП чекіста змінили на представника старих офшорних дідусів (примаковці). Значить, будуть з Заходом миритися», - припустив журналіст Павло Пряников в своєму Facebook.
У свою чергу, журналіст Михайло Соколов у своєму Facebook зазначив, що Іванова «могли на річфлот, як Єжова. Могли, як Маленкова, - в провінцію завідувати електростанцією. Як Молотова - послом до Монголії. Пощастило С.Б. Іванову. Буде генерал-полковник їжачків з Москви охороняти».
Популярний український блогер Леонід Швець підкреслив в своєму Facebook, що «Іванов, який з глави адміністрації президента РФ враз перетворився на дурника з сачком для ловлі метеликів, зараз себе поїдом їсть, чому не придушив царя раніше. Адже були ж підходящі моменти, були. Челядь похмуро мовчить, кумекає».
Український журналіст Віталій Портников, в свою чергу, міркує в Facebook: «Сергій Іванов звільнений з поста глави адміністрації президента Росії. Починаються найсерйозніші кадрові перестановки третього терміну Путіна».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах посміялися над новим главою Адміністрації президента РФ Антоном Вайно, який «відзначився» носінням парасольки за Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?