Черновецький зробив гучну заяву щодо арештованого в Іспанії сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Черновецький зробив гучну заяву щодо арештованого в Іспанії сина

Черновецький зробив гучну заяву щодо арештованого в Іспанії сина
Джерело:  online.ua

Суд Барселони звільнив з-під варти без застави Степана Черновецького - сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Леоніда Черновецького.
«Сьогодні вдень, 12 серпня 2016 року, Апеляційний суд Барселони звільнив з-під варти без застави та будь-яких інших попередніх умов мого сина - Степана Черновецького!», - написав Черновецький-старший.
«Всі подробиці цього процесу, а також наші подальші дії щодо повного відновлення справедливості і покарання винних в цьому абсолютно дикому звинуваченні, пред'явленому поліцією Барселони моєму синові, будуть дані моєю родиною після коментарів адвокатів», - додав екс-мер Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку липня іспанська влада заарештувала старшого сина Черновецького, Степана, за підозрою в організації угрупування з відмивання грошей.
У відповідь на повідомлення іспанських ЗМІ про звинувачення і затримання колишній мер Києва пообіцяв подати позов на мільйон доларів з вимогою спростування цієї інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?